EventBranche%2Enl+bouwt+verder+aan+eigen+website+en+aan+EventBranche+Select
Nieuws

EventBranche.nl bouwt verder aan eigen website en aan EventBranche Select

EventBranche Select blijft maar groeien. Om het Select-gedeelte en de website van EventBranche.nl nog krachtiger te maken, heeft nu iedere pagina van EventBranche.nl onderaan de site een overzicht van de Select-rubrieken.

Sinds deze week is EventBranche.nl uitgebreid met een extra menu onderaan de pagina. Daar vindt u een overzicht van de rubrieken binnen ons Eventbranche Select-deel. 'De kracht van Eventbranche Select is dat bedrijfspresentaties gekoppeld zijn aan onze redactionele artikelen. Maar dan wel aan elkaar gerelateerd. Een voorbeeld: gaat een artikel op EventBranche.nl over een outdoorlocatie, dan verschijnen naast dat artikel maximaal 5 aanbieders binnen die categorie. Sinds deze week vindt u onderaan de site een overzicht van de rubrieken. Dat maakt het zoeken en gevonden worden nog eenvoudiger. Komt u via deze manier binnen het Eventbranche Select-deel, dan hebben we daar de rollen omgedraaid: zoekt u aanbieders binnen de categorie tijdelijke accommodaties, dan staan naast deze aanbieders artikelen binnen die rubriek. Dit hele systeem heeft een fantastische uitwerking op Google. Niet alleen voor ons maar veel belangrijker: voor onze adverteerders' , aldus commercieel directeur Mark Wichmann.

In de komende weken wordt EventBranche.nl nog verder uitgebreid. Wilt u mee met onze ontwikkelingen of wilt u profiteren van de kwalitatieve views binnen EventBranche Select, bekijk hier onze mogelijkheden: www.eventbranche.nl/adverteren .

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.