EventBranche%2Enl+veiling%3A+biedt+op+een+cursus+Master+in+Event+Management
Nieuws

EventBranche.nl veiling: biedt op een cursus Master in Event Management

Basic Event Management is een cursusprogramma waar toppers uit de branche hun expertise praktijkgericht overbrengen aan branchegenoten. In de cursus die op 7 september aanstaande in de Amsterdam ArenA begint, zijn nog slechts 3 plaatsen vrij. Een van die 3 plaatsen kunt u kopen op de EventBranche.nl-veiling. U bepaalt zelf de prijs!

Hoe werkt het?
De EventBranche.nl-veiling werkt zeer eenvoudig. Het bieden begint bij 0 euro. Wilt u bieden op dit cursusprogramma van Master in Event Management, dan kunt u via dit gestandaardiseerde mailtje een bod uitbrengen. Iedere dag om 12.00 uur publiceert EventBranche.nl het hoogste bod.

>> huidige bod: 24 augustus 250,- euro

Tot de sluitingsdatum van de veiling (vrijdag 27 augustus 14.30 uur) kunt u blijven bieden. De bieder die op het sluitingstijdstip het hoogste bod heeft uitgebracht, koopt de cursus voor dat bedrag bij Master In Event Management.
 

Waar biedt u op?
Op een driedaagse cursus Basic Event Management met tentamen en certificaatuitreiking. Op de locaties Amsterdam ArenA, Taets Art Gallery, Hulskamp Audiovisueel, NBC Nieuwegein en Dorint Hotel Amsterdam Airport krijgt u van experts een uitgebreid aanbod van praktijkgerichte eventinformatie: van conceptontwikkeling tot eventtechnieken.
De collegedagen zijn inclusief lunches, netwerkborrel etc. Deelnemer ontvangt na het behalen van het tentamen een certificaat van deelname.
 

>> Breng een bod uit op de cursus Basic Eventmanagement*

>> Heeft u ook iets te veilen voor uw college eventprofessionals (zowel organisatoren als eventmanagers)? Mail dan met de redactie.

* de cursus heeft een waarde van 1650,- euro ex BTW

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.