Gesjoemel+op+eventopleiding+vervelend+voor+eventbranche%3F+%28discussie%29
Nieuws

Gesjoemel op eventopleiding vervelend voor eventbranche? (discussie)

In diverse media heeft de Hogeschool InHolland het boetekleed aangetrokken. Na een uitgebreid onderzoek is gebleken dat studenten van de opleiding Media & Entertainment (MEM) in Haarlem in enkele gevallen te makkelijk hun diploma hebben gekregen. En daar zitten onze toekomstige collega's tussen...

Studenten die de studie Media & Entertainment Management (MEM) in Haarlem volgden, zijn ongelijk behandeld, is de conclusie van het onderzoek. Studenten die langer over hun opleiding deden, werden bevoordeeld. Het speciale traject voor de langstudeerders was onvoldoende transparant en voldeed niet aan de regels.

De Onderwijsinspectie gaat nader onderzoek doen naar het afstudeertraject. Maar er is dus een aantal studenten dat onder speciale voorwaarden afgestudeerd is. Wat vinden wij hier als evenementenbranche van? Hoe belangrijk is momenteel uberhaupt een eventdiploma voor uw toekomstige werknemers? EventBranche.nl is heel benieuwd hoe de branche hier tegenaan kijkt en wat de waarde van een diploma is binnen onze sector.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.