Gouden+Giraffe+2018%2C+nominatie+categorie+Relatie+Events%3A+Probo+Festival
Nieuws

Gouden Giraffe 2018, nominatie categorie Relatie Events: Probo Festival

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - De genomineerden van de Gouden Giraffe Event Awards kregen woensdag 13 maart allemaal een verrassingsbezoek van de organisatie. In de categorie Relatie Events ontving Event Creators een nominatie voor het Probo Festival.

Casenaam: Probo Festival
Opdrachtgever: Probo
Inzender: Event Creators
Locatie: Bedrijfslocatie Probo Dokkum
Aantal personen: ruim 1100 personen
Doelgroep: Resellers creatie, Resellers Marketing, Resellers Montage, Resellers Textiel, Prospects, Inactieve resellers, Media, Medewerkers, familie en omwonenden
Budget: tussen 50.000 – 100.000 euro

Hoofddoelstelling:
Samen groeien, de openingen van de nieuwbouw feestelijk vieren, Resellers gaan de USP's van Probo als eigen eigenschappen zien en hier naar handelen, een significante stijging van de overal engagementscore.

Concept:
Een volledig ingericht festival waarbij we per doelgroep een complete journey hebben beschreven met meerdere contactmomenten. De totale campagne had een duur van 15 weken. Daarin waren meerdere live-momenten (events), print- en online touchpoints verwerkt. Op deze manier kwamen onze doelgroepen minimaal 7 keer in contact met onze boodschap. Op voorhand werden de behoeftes van de doelgroepen gepeild. Deze informatie is verwerkt in het programma.

Effect:
Bezoekende resellers groeien in omzet (nu al min. 2,5 %), er wordt in de hele markt over gesproken, Resellers hebben kennis opgedaan, zijn geïnspireerd en zien nieuwe kansen voor hun business en het heeft de band met onze klant enorm versterkt.


Op 1 april 2019 in Jaarbeurs presenteren de finalisten zich nog 1 keer aan de jury en aan u. Inspiratie, inzichten en kennis van de 13 beste events van Nederland. Om vervolgens onderdeel te worden van de Gouden Giraffe Event Award Show in Jaarbeurs Beatrix. Daar moet u bij zijn:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.