Grootste aanbieder bedrijfsuitjes verbreedt aanbod met outdoorbedrijf

11-04-2019 - BEDRIJFSUITJE TEAMBUILDING OUTDOOR - TB Events groeide in een paar jaar tijd door tot een van de grootste online bedrijfsuitjes boekingsplatforms van Nederland. Met duizenden uitjes en vele tienduizenden deelnemers. Het bedrijf met Achterhoekse roots nam begin april XL Adventure & Events over en verbreed daarmee haar aanbod met het failliete outdoorbedrijf uit Amersfoort.

Al in 2013 dook EventBranche.nl op het succes van het snel groeiende bedrijf:

Met veel expertise online en zeker op het gebied van Search Engine Optimization (SEO) is het eventbedrijf nog altijd aan een stevige opmars bezig. Veel belangrijker: TB Events beschikt inmiddels over een enorm aanbod prima verzorgde bedrijfsuitjes tegen een zeer toegankelijke prijs. Het is een lesje nieuw ondernemen met veel succes.

Het succes waar directeur Taco Hermeling zichtbaar van geniet. ‘En echt, het is niet alleen een online trucje en gevonden worden op de juiste zoektermen. Al onze uitjes worden begeleid door getrainde begeleiders en zitten gewoon goed in elkaar. Daarnaast is onze grootste kracht, de samenwerking met inmiddels meer dan 600 locaties verdeeld over het land. Zij faciliteren niet alleen onze groepen, maar kunnen ons aanbod op hun beurt ook gewoon zelf vermarkten.' 

Het al zeer grote aanbod wordt dus nu nog eens uitgebreid met een eigen outdoorbedrijf. TB Events heeft de volledige imboedel en orderportefeuille van XL Adventure overgenomen. 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
Kijk de Gouden Giraffe Award Show terug

Livestream van EventProducent.nl

 

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Lindhout Events

  Lindhout Events wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Wij zijn snel, accuraat en hebben...
 2. Studio's Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De...
 3. Hangaar2

  Maak kennis met de evenementenlocatie Hangaar2 op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk.
 4. KNVB Campus

  De gloednieuwe KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 5. Omnivents, avontuurlijk evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners