Grootste maintenance event van Europa kiest voor Rotterdam Ahoy Convention Centre

27-09-2018 - De belangrijkste vakbeurs voor industrieel onderhoud van de Benelux en Europa’s grootste maintenance-conferentie trekken, op initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO), in 2021 samen op. Het gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre biedt dan plaats aan het grootste maintenance event dat ooit in Europa is georganiseerd. Maintenance NEXT en Euromaintenance verwelkomen samen duizenden onderhoudsprofessionals van over de hele wereld die afkomen op de vakbeurs, inhoudelijke lezingen, workshops, demonstraties en bedrijfsbezoeken o.a. in de hele Botlek.

Maintenance NEXT en Euromaintenance zetelen in maart 2021 samen in het spiksplinternieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC, VR tour), dat eind 2020 haar deuren opent. Die nieuwbouw, onderdeel van de prestigieuze gebiedsontwikkeling in Rotterdam-Zuid genaamd 'Hart van Zuid’, telt 35 zalen en een theater/auditorium met maar liefst 2.750 zitplaatsen. Gert-Jan van den Nieuwenhoff, Manager B2B Events bij Rotterdam Ahoy, is verheugd over de aankondiging: "2021 Is een bijzonder jaar voor Ahoy; het jaar dat we 50 jaar bestaan en waarin we ons gloednieuwe congrescentrum openen. Dat we aan het begin van dat jaar een dergelijk groot event mogen huisvesten gecombineerd met onze eigen vakbeurs Maintenance NEXT is geweldig nieuws. Perfecte synergie!”

Grootste maintenance event in Europa
Voor het eerst in hun lange geschiedenis hebben Maintenance NEXT en Euromaintenance de agenda’s gelijk getrokken om in maart 2021 samen het grootste maintenance event van Europa te organiseren. De opening van het state of the art RACC is de ideale gelegenheid om de handen ineen te slaan. Voor het event zullen zowel het nieuwe congrescentrum, de zes Beurs- & Evenementenhallen en de Ahoy Arena worden gebruikt. Nergens in Europa is een plek te vinden waar beursruimte te combineren is met zoveel congres- en vergaderfaciliteiten. Ellen den Broeder, Verenigings Manager van NVDO, kijkt al uit naar 2021. "Rotterdam is dan drie dagen lang het centrum van de onderhoudswereld. Het vernieuwde Rotterdam Ahoy Convention Centre biedt een prachtig podium voor onze internationale sprekers.”

Over Maintenance NEXT en Euromaintenance
Maintenance NEXT is het belangrijkste kennisplatform voor industrieel onderhoud in de Benelux. Het vervult al decennialang een belangrijke netwerkfunctie binnen de branche en organiseert iedere twee jaar dé belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Lage Landen. Euromaintenance, de grootste Europese conferentie over industrieel onderhoud, bestaat al sinds 1972 en is een initiatief van de EFMNS, de 'European Federation of National Maintenance Societies’. De NVDO vertegenwoordigt Nederland in het EFMNS bestuur.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. KNVB Campus

  De gloednieuwe KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 2. Flint Theater Evenementen en Congressen

  Beleef de magie van het theater
 3. Stadsschouwburg Utrecht

  Een veelzijdige evenementenlocatie in monumentaal pand met verschillende zalen en foyers en hoogwaardige technische...
 4. KAMERYCK

  Deze bijzondere locatie ligt prachtig tussen de weilanden en heeft een mooi terras aan het water. De omgeving ademt...
 5. Libéma

  Libéma is het meest veelzijdige leisure concern van Nederland en ontvangt jaarlijks ruim vijf miljoen gasten. U heeft...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners