Happy+Company+organiseert+grootste+netwerkevenement+voor+businessclubs
Nieuws

Happy Company organiseert grootste netwerkevenement voor businessclubs

De businessclubs in het betaalde voetbal zijn beroemd en berucht als het om netwerken gaat. Organisatiebureau Happy Company organiseert een golfevent voor alle voetbalbusinessclubs van Nederland.

Happy Company organiseert op 7 oktober in samenwerking met Voetbalzaken.nl voor de eerste keer het ‘Golfen voor je voetbalclub’ evenement. Het prestigieuze en sportieve netwerkevenement vindt plaats op BurgGolf Purmerend. Tijdens het golftoernooi strijden businessclubs van Betaald Voetbal Organisaties tegen elkaar met als inzet de landstitel 2010. Happy Company is als evenementenbureau partner van Voetbalzaken.nl.

Businessclubleden van Nederlandse BVO’s kunnen de kleuren van hun favoriete voetbalclub verdedigen en scoren in het shirt van hun club. De deelnemers hebben een handicap van maximaal 36 en strijden om de felbegeerde kampioensschaal in een 18 holes Stableford wedstrijd. 'De compleet verzorgde dag zal bewijzen dat sport wel degelijk verbroedert, zelfs tussen rivaliserende voetbalclubs', weet het evenementenbureau. Het golftoernooi op 7 oktober is de voorloper van de nationale Voetbalclub Golf Competitie die in maart 2011 van start gaat.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.