Het+grootste+bedrijfsfeest+ter+wereld%3F+100+Belgische+bedrijven+samen+op+1+event
Nieuws

Het grootste bedrijfsfeest ter wereld? 100 Belgische bedrijven samen op 1 event

BEDRIJFSFEEST EVENEMENTENBUREAU - Cocreatie is een woord dat je binnen de wereld van eventmarketing, live communicatie, meetings en congressen op tientallen verschillende manieren ziet terugkomen. In Belgie is het gelukt om cocreatie naar een nieuw level te tillen: ThxVille, een bedrijfsfeest om liefst 20.000 werknemers van 100 bedrijven te bedanken.

'ThxVille is met méér dan 100 deelnemende bedrijven, 20.000 werknemers en hun gezin de grootste personeelshappening in België. De medewerkers van een groot bedrijf of een kmo worden met deze bedrijfsuitstap bedankt voor hun inzet van het voorbije jaar. Ze maken die dag hun keuze uit tal van relax- en sportactiviteiten, genieten van lekker eten en drinken én natuurlijk van optredens van bekende artiesten', zet evenementenbureau LeJaeghere Events hun evenement ThxVille neer.

ThxVille kreeg liefst 20.000 inwoners - want zo noemen wij de inwoners van onze stad - te gast die van alles beleefden. Relaxen, sporten, een optreden meepikken en veel lekkers eten en drinken, het kon allemaal in ThxVille. 

Het concept is een soort mix tussen een personeelsfeest, een teambuildingsevent en een familiedag en is daarmee de opvolger van ThxDay. Dat eveement werd vorig jaar ook al in het recreatiegebied De Schorre georganiseerd. De organisatoren hopen binnen een aantal edities door te groeien naar 100.000 gasten. Een interessante concept waarbij bedrijven in een standaard arrangement, dat door de omvang verre van standaard is, hun werknemers kunnen bedanken en tegelijkertijd een festivalsfeer aan te bieden, waarbij je met zowel je bedrijf en collega's samenkomt als andere bedrijven. Zo kreeg ieder deelnemend bedrijf een eigen bedrijfszone, waar catering en bijvoorbeeld kinderanimatie per zone werd aangeboden.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.