Het+team+van+The+Oval+Office+blijft+groeien+en+telt+70+professionals
Nieuws

Het team van The Oval Office blijft groeien en telt 70 professionals

LIVE - COMMUNICATIEBUREAU: The Oval Office stelt je voor aan twee nieuwe ‘officers’! Het Nederlandse team is onlangs uitgebreid met Isabelle van Hedel (Senior Project Manager) en Marjolein van der Donck (Senior Account Manager Communications).

Isabelle versterkt het event team en gaat onder andere aan de slag met internationale projecten voor Google. Met haar hotelschool achtergrond en ruim 8 jaar event ervaring bij o.a. Events in Business een waardevolle aanvulling op het team!

Marjolein is een allround communicatiespecialist en gaat zich binnen het team richten op de projecten waarbij het zwaartepunt op marketingcommunicatie ligt. Ze heeft ruime ervaring opgedaan bij o.a. AEGON (communicatie en events) en binnen de non-profitbranche bij De Hartstichting en Make-A-Wish Nederland.

'Met de komst van Marjolein en Isabelle hebben we er niet alleen twee zeer ervaren professionals bij, maar ook twee collega's die met veel passie en creativiteit te werk gaan. Niet alleen een aanwinst voor ons team in Nederland, maar ook onze opdrachtgevers, zoals Bol.com, Google, Adobe en de gemeente Den Haag, zullen genieten van de expertise en betrokkenheid van deze twee specialisten', aldus Bart van Wanrooij, managing director van The Oval Office in Nederland.


Over The Oval Office
Wij zijn The Oval Office. Hét live + communicatiebureau. Wij combineren de impact van live events en brand activations met de kracht van on- en offline communicatie. Zo ontstaat er een zee aan mogelijkheden met een fantastisch eindresultaat. Onder de naam MOVE waren we al meer dan 25 jaar actief in Nederland. Ons huidige team bestaat vandaag uit ruim 70 professionals, die naast Amsterdam ook te vinden zijn in Antwerpen, Brussel en Gent

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.