Het+unieke+verhaal+achter+de+tool+die+eenvoudig+evenementen+organiseren+mogelijk+maakt
Nieuws

Het unieke verhaal achter de tool die eenvoudig evenementen organiseren mogelijk maakt

REGISTRATIE - aanmelder.nl helpt organisatoren van evenementen al jaren met het besparen van tijd en geld. De tool biedt jou de mogelijkheid om jouw hele evenement, van registratie, eventwebsite, tickets, betalingen en financiële administratie, te kunnen beheren in één omgeving. EventBranche ging in gesprek met Bregje van der Horst en Guido de Neve, samen met het alsmaar groeiende team werken zij vanuit hun kantoor in hartje Delft.

Het bedrijf heeft groeiambitie, zo las u eerder in EventBranche magazine hoe zij zich ontwikkelden van start-up naar scale-up. De ontwikkeling staat bij hen geen dag stil, door voorop te lopen met de toepassing van de AVG en het verkrijgen van de ISO 27001 certificering, onderscheiden zij zich alsmaar. Deze ISO certificering is van groot belang voor het waarborgen van de veiligheid van alle gegevens van deelnemers en daarmee cruciaal voor de eventtool. Maar achter het succes van aanmelder.nl zit meer, de grondslag van dit succes is ook te vinden in de unieke bestuursvorm.

 

Een bestuursvorm genaamd holocracy 

De uitleg van deze organisatiestructuur laat zich niet gemakkelijk in één zin vatten. Bregje neemt ons mee: ‘Alle collega’s bij aanmelder.nl zijn gelijk. Als je als stagiair binnenkomt ben je net zoveel ‘waard’ als de directeur.’ Hiërarchie hebben zij nagenoeg niet. Wat betekent dit voor aanmelder. nl, haar personeel en haar diensten? Het begon met het inzichtelijk maken van alle taken van personeelsleden. Niet de taken uit de functieomschrijving maar de taken die iedereen daadwerkelijk uitvoert in hun werk. ‘Alle taken die nodig zijn om te zorgen dat het bedrijf kan draaien hebben wij gegroepeerd en verdeeld in rollen. Zo kregen bijvoorbeeld alle taken gelieerd aan social media de rol genaamd Kim Kardashian en de taken rondom het regelen van facilitaire zaken kregen de rol: The Janitor. Met deze werkwijze wil het niet zeggen dat één iemand die rol alleen uitvoert.’ 

‘Met deze bestuursvorm kan het dus zijn dat we meerdere Kim Kardashians op kantoor hebben.’


Door de rollen krijg je een compleet andere manier van werken en communiceren.  Feedback kan makkelijker gegeven worden en er kan makkelijker voortgang gemaakt worden in projecten. ‘Het is echt super gaaf, de invoering van holacracy heeft ons hele mooie dingen gebracht’, geeft Bregje aan.   Binnen het team maken zij grote slagen doordat ze hun werk en zichzelf telkens met kleine stapjes verbeteren. ‘Als klant zie je dat terug doordat we ons product blijven vernieuwen. Als we vier keer in de week dezelfde vraag krijgen, dan verbeteren we dat stuk van de tool want blijkbaar is er dan iets niet duidelijk. ‘Dat zit zo ingebakken in ons systeem dat onze tool steeds beter wordt.’ Bregje is trots om voor aanmelder.nl te werken. ‘Wij als aanmelder.nl zijn altijd bescheiden geweest, nu is het tijd dat we het van de daken gaan schreeuwen. Wat wij allemaal doen, hoe we dat doen en wat onze tool voor bedrijven kan betekenen.’ Klik op deze link om kennis te maken met de event software met een exclusieve EventBranhe korting. 

aanmelder.nl 
aanmelder.nl is de tool om jouw eventwebsite in een handomdraai te maken, zonder technische obstakels. Je creëert zoals zij het zelf beschrijven: een op maat gemaakte omgeving precies zoals jij dat wilt. Ondanks dat aanmelder.nl een doe-hetzelf-tool is, maken zij het verschil met de persoonlijke connectie. ‘Je doet het zelf, maar je doet het nooit alleen’, geeft Guido aan. ‘We helpen de klant altijd in het proces, we gaan daarin heel ver. We willen dat de meeste waarde uit de tool gehaald kan worden.’ Zo ontdekken steeds meer klanten de mogelijkheden voor cross-eventmarketing, de tool niet voor één evenement ingezet maar wordt direct gebruikt om bijvoorbeeld het volgende evenement onder de aandacht te brengen. Door de vele jaren aan ervaring, de diverse opdrachtgevers en de verschillende type evenementen waar aanmelder.nl onderdeel van is geweest kunnen zij iedere eventorganisator ondersteunen. 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.