Holland Evenementen Groep overgenomen door bekende horecaketen

02-05-2019 - Een van de grootste en meest veelzijdige evenementenlocaties in Nederland, de Holland Evenementen Groep heeft vier nieuwe eigenaren. Het zijn de franchisegevers en een franchisenemer van de horecaketen La Cubanita.

Holland Evenementen Groep is een evenementenlocatie in de Betuwe. De locatie beschikt over honderd activiteiten, van Wipeout tot TukTuk rijden, en verzorgt zowel grote bedrijfsfeesten als teamuitjes op maat. Er is een strand (Beldert Beach) met Beachclub, maar ook een 1.800 m2 industriële indoorlocatie met foodtruck court.

Exploitanten Patrick en Babette Janssen kondigden eerder hun afscheid al aan. Rene Wijker en zijn vrouw Antoinette Winder (franchisenemer van La Cubanita) werden vervolgens benaderd door hun La Cubanita-franchisegever Roland Hogenelst en zijn vriendin Laura Wijnands met het idee om gezamenlijk de Holland Evenementen Groep over te nemen.

Wijker: “Dit leek ons een mooie uitdaging en een buitenkansje. Wij kennen het concept en zien ook nog volop mogelijkheden om het bedrijf met nieuwe grote activiteiten uit te bouwen. Onze horeca-achtergrond komt ook goed van pas. Horeca is bij recreatiebedrijven vaak een ondergeschoven kindje. Wij weten daar wel een goede businesscase van te maken. Het ligt niet in de verwachting dat er een vestiging van La Cubanita wordt toegevoegd.”

Naast uitbreidingsplannen van de horeca, zijn er innovatieplannen voor het activiteitenaanbod en het feestavond concept. Tevens worden de mogelijkheden met betrekking tot verblijfsrecreatie onderzocht. Samen met het bestaande team – dat volledig is overgenomen – wordt nagestreefd om dé allround evenementenlocatie van Nederland te worden.
 


Van de redactie:
EventBranche.nl wenst de nieuwe eigenaren veel succes en kijkt met een blij en trots gevoel terug op de jarenlange samenwerking met de oud-eigenaren, die van de Holland Evenementen Groep een toplabel hebben gemaakt.  

Hét kennis event over evenementen: 120 kennissessies en 5 podia

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Van Nelle Fabriek

  Bereikbaar, centraal gelegen, direct aan de snelweg, parkeergelegenheid op eigen terrein, van 16 tot en met 7000...
 2. World Forum The Hague

  Hosting the World!
 3. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 4. Strandzuid

  Het concept onderscheidt zich van de andere stadsstranden door de perfecte mix van business en leisure.
 5. Hotel Papendal

  Haal het beste uit jezelf én jouw evenement!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners