Holland+Evenementen+Groep+rolt+Wipeout%2Dconcept+uit+over+de+hele+wereld
Nieuws

Holland Evenementen Groep rolt Wipeout-concept uit over de hele wereld

BEDRIJFSUITJE - Op uitnodiging van de IAAPA (International Amusement & Attraction Park Association), bezocht onze redactie voor het eerst de grootste attractiebeurs van Europa: EAS 2018. Maar liefst 8 hallen vol met de laatste innovaties op attractie- en recreatiegebied waren te bewonderen afgelopen week in de RAI Amsterdam. Daar stuitten we op het internationale succes van Wipeout.

Iedereen die op de hoogte wilt zijn van de nieuwste ontwikkelingen en een nieuwe activiteit wilt kopen voor zijn park, kan hier terecht. Van rollercoaster tot luchtkussen én dus voor Wipeout. Want die kwam onze redactie tot verbazing ook tegen op de internationale beursvloer. En hun verhaal? Het internationaal uitrollen van het Wipeout-park:

Eigenaar Patrick Janssen legt uit; ‘Ja klopt, we vielen op met ons Wipeout park in Nederland bij merk- en formateigenaar Endemol Shine Group en zij hebben ons gevraagd om het concept van live events wereldwijd te verhandelen. Copy/paste zeg maar van ons succesverhaal in Zoelen. We reizen nu van beurs naar beurs. Dubai, Orlando, Berlijn, het houdt niet op en de animo is super. We hebben al 6 projecten lopen: Spanje, Italië, Portugal, Filipijnen, Oostenrijk en Las Vegas!. Wipeout lijkt zich dus te ontwikkelen als evenementenconcept met internationale allure. That’ll leave a Mark! Zoals dat in Wipeout taal heet.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.