HoloPortal%3A+de+innovatieve+oplossing+voor+holografische+presentaties
Nieuws

HoloPortal: de innovatieve oplossing voor holografische presentaties

De HoloPortal is het nieuwste product van Faber Audiovisuals en Univate. Een totaaloplossing waardoor virtuele personen op ware grootte een presentatie kunnen geven op een podium of in een zaal.

Voor de HoloPortal kunnen vooraf opgenomen video’s gebruikt worden of een livestream vanuit een andere locatie.  Overal ter wereld kan er dus contact gemaakt worden via de HoloPortal. Zo kan bijvoorbeeld een belangrijke spreker, die niet fysiek aanwezig kan zijn, toch een keynotesessie geven.

Onlangs heeft team Faber de setup nog beter mogen finetunen. Tijdens de tweedaags durende test zijn er met verschillende doeken geëxperimenteerd om het beste resultaat te vinden. Wat al een pakkend beeld gaf, is nu nog verfijnder wat de innovatie modern en stijlvol doet voorkomen. Dit maakt de HoloPortal een charmante oplossing voor een serieus probleem; beschikbaarheid, bereikbaarheid en afstand hoeven geen pijnpunt meer te zijn voor een aantrekkelijke presentatie. Een spreker wordt op ware grootte getoond en kan daardoor ook naast een werkelijke spreker gepresenteerd worden. Meer weten? Kijk op www.faber-av.nl.

Fotocredits: Faber Audiovisuals

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.