Hoorn+Events+achter+slot+en+grendel
Nieuws

Hoorn Events achter slot en grendel

Het Toeristisch Informatiepunt Hoorn opent in het derde kwartaal van 2011 haar deuren op de hoek van het voormalige gevangenisgebouw op het Oostereiland. De ruimte zal deels worden gebruikt als informatiepunt en deels als souvenirshop. Tevens zal de ruimte worden benut als kantoorruimte voor Hoorn Events.

Het Toeristisch Informatiepunt Hoorn zal in het seizoen zes dagen per week geopend zijn. De eigenaren Chantal Rückert en Rob van Loon (Hoorn Events) zijn verheugd met de nieuwe locatie en kijken uit naar een ambitieuze toekomst waarin zij met hun medewerkers zowel de toeristenstroom naar Hoorn als de culturele bezoekers aan het cultuureiland Oostereiland een extra stimulans en meerwaarde kunnen geven.

Het Toeristisch Informatiepunt Hoorn staat klaar voor haar bezoekers om informatie te geven over de mogelijkheden op het Oostereiland. Tevens kan men er informatie inwinnen over de toeristisch recreatieve mogelijkheden in Hoorn en de regio West-Friesland. Informatie over musea, hotels, wandelroutes, bezienswaardigheden, restaurants en evenementen is er volop verkrijgbaar.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.