ID%26T+in+2020+terug+naar+ArenA+met+nieuwe+dance+beleving+Beyond+Sensation
Persberichten

ID&T in 2020 terug naar ArenA met nieuwe dance beleving Beyond Sensation

Geïnspireerd door de organisaties’ meest baanbrekende dance concepten, zet ID&T de volgende stap met Beyond Sensation. Op 4 juli 2020 zal de premium dance experience, bij de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, in het teken staan van live entertainment, show en spektakel.

Beyond Sensation kenmerkt het begin van een nieuw hoofdstuk voor ID&T en is de proloog van iets groters. Het event op 4 juli is een preview van hoe de makers van Sensation de toekomst van live entertainment zien. Organisator Eric Keijer: “Toen we in 2000 aan het Sensation avontuur begonnen, hadden we geen idee dat het zó groots zou worden. In 2017 zijn we op ons hoogtepunt gestopt, omdat we vonden dat het tijd was voor iets nieuws. Met Beyond Sensation gaan we de eerste langverwachte stap in die richting zetten.”

Sensation werd in 2000 opgericht door ID&T grondlegger Duncan Stutterheim. In 2001 werd de eerste editie Sensation White georganiseerd, waarbij iedereen in het wit gekleed kwam feesten. Daarna verkocht Sensation Amsterdam ieder jaar steevast uit met ruim 40.000 bezoekers. De unieke shows en samenwerkingen met wereldberoemde artiesten zoals Tiësto, Martin Garrix, Armin van Buuren en Swedish House Mafia maakten het event tot een groot internationaal succes. Sensation vierde successen in tientallen landen op vijf continenten en kreeg daardoor de titel ‘The World’s Leading Dance Event’. www.sensation.com

Fotocredits: Sensation

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.