In+memoriam%3A+Ramon+van+Jaarsveld+%28Clickshots%2Enl%29
Nieuws

In memoriam: Ramon van Jaarsveld (Clickshots.nl)

IN MEMORIAM - Afgelopen week een lastige keus gemaakt om nav een rouwkaart wel of geen bericht te plaatsen over branchegenoot die ons ontvallen is. Niet wetende dat we wederom zeer verdrietig nieuws moeten melden. 23 juli is onze vaste fotograaf en jarenlange partner Ramon van Jaarsveld plotseling overleden na een hersenbloeding.

In volledige verslagenheid, wensen wij Marion, Kyrian, Miccay en verdere familie, vrienden en alle dierbaren ongelooflijk veel sterkte toe met dit enorme verlies.

Ramon is jarenlang onze vaste fotograaf geweest. Niet alleen ongelooflijk goed in zijn werk, maar een prachtig, bijzonder en uniek persoon waar wij alleen maar hele fijne en warme herinneringen aan hebben. Van Ramon was er maar eentje....en daarom zijn we heel erg trots dat hij ons koos als zijn vaste mediaplatform om mee samen te werken. In stilte en respect en een wens voor alle liefde voor zijn naasten om dit verlies te dragen.

Het EventBranche.nl-team,

Askin, Corine, Elin, Frits, Maartje, Mark, Lisanne, Robin en Sjoerd

Ramon (rechts) met Dirk Prijs (Genootschap, links) op de Gouden Giraffe Event Awards. Eén van de weinige keren dat hij zelf op de foto staat:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.