In+memoriam%3A+Sabine+Nuijten%2DGeerling+%28Dr2+Events+%26+Campaigns%29+overleden
Nieuws

In memoriam: Sabine Nuijten-Geerling (Dr2 Events & Campaigns) overleden

Sommige afwegingen zijn vanuit de functie van het multimediale platform dat we zijn erg lastig. Bijvoorbeeld wat te doen met een rouwkaart. Het kan niet anders dat daarin je gevoel volgen de enige juiste beslissing brengt. Daarom hebben we besloten een in memoriam te plaatsen naar aanleiding van het overlijden van Sabine Nuijten-Geerling mede-oprichtster van Dr2 Events & Campaigns.

'Het contact met Sabine en Dr2 Events & Campaigns werd aardig intensief toen we de briljante campagne van Coca-Cola op het spoor kwamen. Een prettige waterval van enthousiasme, expertise, passie en vriendelijke vrolijkheid maakte het enorm leuk om eerst in Den Bosch aanwezig te mogen zijn bij 1 van de sessies van Coca-Cola Open events, in een prachtig appartement en daarna het Gouden Giraffe traject te doorlopen.' 

'Vervolgens samen met Arjanne Hoogstad (Coca-Cola) de afweging gemaakt of het Gouden Giraffe-waardig was. Ja, dus. We zien Sabine nog staan op de Gouden Giraffe vol trots met haar award Publieksprijs Innovatie. Ze wonnen destijds met een ruime meerderheid van de 3000 (!) stemmen', kijkt Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl terug op een zeer prettig contact met een bijzonder (event)mens.

Het team van EventBranche.nl en de Gouden Giraffe Event Awards wenst familie, vrienden en collega's heel veel sterkte.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.