Interessant%3A+tools+om+te+meten+of+u+het+als+eventprof+goed+doet+op+LinkedIn
Nieuws

Interessant: tools om te meten of u het als eventprof goed doet op LinkedIn

NVD EVENEMENT - EventBranche.nl was als begunstiger van de Nederlandse Vereniging van Directie- en managementondersteuners. te gast in het Cobra-museum. De tientallen NVD-leden van de regio Noord-Holland en Flevoland waren geboeid door de expositie, maar zeker ook door de workshop hoe LinkedIn te gebruiken Diane van Est-Van Dongen. Twee interessante tools om te kijken hoe u het doet...

Social Selling & Digital Marketing professional voor Hotels en Event locaties, dat staat op het profiel van Diane van Est-Van Dongen. Ze nam de leden van NVD mee door hun profiel en hoe dit nog effectiever neer te zetten. Twee itneressante tools delen we ook graag met u. Hoe doet u het op LinkedIn:

Social Selling Index 
Uw Social Selling Index (SSI) meet hoe effectief u bent in het creëren van uw professionele merk, het vinden van de juiste personen, het uitwisselen van informatie, en het opbouwen van relaties. Het wordt dagelijks bijgewerkt. Bent u ingelogd op LinkedIn, dan ziet niet alleen hoe u scoort in uw netwerk, maar ook binnen uw vakgebied.


Photofeeler.com
Altijd al willen weten hoe je LinkedIn foto overkomt op anderen? De tool Photofeeler kiest voor jou de beste LinkedIn foto uit. Je kunt je Linkedin profielfoto gratis uittesten, als je er een klein beetje tijd insteekt want je moet wel andere personen beoordelen voordat jij beoordeeld wordt.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.