Kasteel+De+Hoogenweerth+sluit+zich+aan+bij+Maastricht+Congres+Bureau
Nieuws

Kasteel De Hoogenweerth sluit zich aan bij Maastricht Congres Bureau

Maastricht Congres Bureau heeft het aantal partners wederom uitgebreid. Kasteel De Hoogenweerth heeft zich onlangs aangesloten bij de overkoepelende organisatie voor MICE-activiteiten in Maastricht en omgeving. Het bureau beschikt nu over 45 participanten.

Het Maastricht Congres Bureau is blij met de toetreding van Kasteel de Hoogenweerth. Directeur Marcel Knols: ‘We blijven continu streven naar hoogwaardige samenwerking met locaties en services uit Maastricht & regio. Dat is niet alleen van belang voor de zakelijke boekers, die kosteloos van onze diensten gebruik maken, ook de organisaties die bij ons zijn aangesloten kunnen dankzij de samenwerking onderling succesvoller samenwerken en zakendoen.’

Congres Bureau
Het Maastricht Congres Bureau is een stichting die Maastricht & regio in binnen- en buitenland promoot als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Daarnaast biedt het bureau onafhankelijke informatie, advies en bemiddeling aan mensen die hun congres, vergadering, incentive of zakelijk evenement in Maastricht & regio willen organiseren.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.