Klap+en+No+Risk+samen+de+grootste+evenementenverzekeringsmakelaar+van+Nederland
Nieuws

Klap en No Risk samen de grootste evenementenverzekeringsmakelaar van Nederland

EVENEMENTENVERZEKERING - Per 1 januari 2020 gaan de Amsterdamse verzekeringsmakelaars Klap Evenementen en No Risk samen verder als Klap No Risk B.V. Klap en No Risk waren al twee van de grootste aanbieders van evenementenverzekeringen, en door deze fusie wordt het bedrijf in één klap de grootste en meest toonaangevende evenementenverzekeringsmakelaar van Nederland.

Zowel Klap als No Risk heeft zich in het afgelopen decennium gespecialiseerd in de entertainmentbranche. Beide bedrijven verzekeren honderden Nederlandse en internationale evenementen per jaar. Daarnaast verzekeren zij ook artiesten, muziektours en filmproducties. In de Nederlandse filmwereld is No Risk bovendien een belangrijke speler, omdat ze de enige partij zijn die naast filmproductieverzekeringen ook een completion bond en een cash flow-faciliteit aanbiedt.

Om klanten zo goed mogelijk te kunnen blijven bedienen en om te kunnen blijven groeien en vernieuwen in de huidige, veranderende verzekeringsmarkt, bleek schaalvergroting echter nodig. Klap en No Risk hebben daarom besloten hun krachten te bundelen. Door de fusie blijft Klap No Risk in staat de grote Nederlandse evenementenmarkt zo goed mogelijk van dienst te zijn. Nederland is namelijk het meest befestivalde land ter wereld. In 2019 werden ruim 1.100 festivals georganiseerd, met in totaal bijna 20 miljoen bezoekers. Bovendien is de evenementenbranche erg dynamisch, vernieuwend en steeds veranderend. Dienstverlening en advies moeten daarop aansluiten; Klap No Risk wil net zo innovatief en vooruitstrevend zijn als de markt die zij bedient.

Internationaal
Klap No Risk gaat zich niet alleen richten op de Nederlandse entertainmentindustrie. Ook in het buitenland wordt steeds vaker gevraagd om de zeer specialistische kennis die we in Nederland hebben op het gebied van het verzekeren van evenementen, artiesten en muziektours. Klap No Risk heeft jarenlange ervaring met het aanbieden van verzekeringen in het buitenland. Ze zijn van plan deze internationale positie in de komende jaren verder uit te breiden. Klap No Risk is dus dé nieuwe, internationaal opererende adviseur voor de entertainmentindustrie. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.