Laatste kans: 1 dag, 1 event, tientallen sprekers voor jouw volgende event

04-10-2019 - TOPSPEAKERS LIVE : Een inspiratiedag voor eventmanagers. Iedereen kent het belang van een goede spreker op een evenement. Het kan een evenement maken of breken. Hoe belangrijk is het dan ook om goed voorwerk te doen. Dit kan tijdens Topspeakers LIVE op 7 oktober 2019. Tientallen sprekers geven deze dag een voorproef van hun lezing. Wij zetten een aantal van de sprekers op een rij.

Bas van der Veldt 
User Experience
Bas is een veelgevraagd spreker en een echte ICT-kenner en staat altijd open voor vragen en suggesties. Hij is tevens het boegbeeld van software bedrijf AFAS. Bas geeft dan ook regelmatig pittige presentaties waarbij hij de aanwezigen én zichzelf een spiegel voorhoudt. Met zijn scherpe spraak en zijn revolutionaire toekomstvisie weet hij menig heilig huisje omver te schoppen op het gebied van ondernemen, leiderschap, cultuur, ICT, innovatie, marketing en User Experience.


 Jaouad Khamkhami
Ondernemen met fikse tegenwind
Topspreker Jaouad Khamkhami heeft een Marokkaanse achtergrond en groeide op in de Haagse Schilderswijk. Zijn omgeving gaf hem weinig kans om te slagen in Nederland. Hij greep echter alle kansen aan, die hij pakken kon. Momenteel leidt hij zijn reintegratie bedrijf Particibaan met 18 vaste medewerkers en neemt hij 2 medewerkers per maand aan. Daarnaast bereidt hij zich voor op een parttime hoogleraarschap aan de Universiteit van Leiden. Hij maakt zich sterk voor het sociaal ondernemen in Nederland en zet zich in voor mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt. Benno Diederiks 
De toekomst creëer jezelf
In de toekomst wordt het steeds belangrijker dat jij regie neemt over je eigen toekomst. Tegelijkertijd wordt het ook steeds ingewikkelder. Informatie en keuzes denderen zo snel over ons heen dat je al snel geleefd wordt door de waan van de dag. Benno Diederiks, inspireert jou, samen met Hans van Breukelen, om eigenaar te worden van jouw toerkomst. Benno Diederiks heeft meer dan twintig jaar ervaring in het coachen van mensen die te maken hebben met ontslag, faillissement, een ongeluk of die geen voldoening meer vinden in hun werk.
Arjan Banach

Maak van jouw organisatie een winnaar van de toekomst
In zijn werkzaamheden is Arjen Banach gefascineerd door energie in organisaties. Energie is de uitkomst van een inspirerende organisatiecultuur, waar ruimte is voor duurzame inzetbaarheid met bevlogen medewerkers en goed leiderschap. Daarnaast is energie het vertrekpunt van verandering en innovatie, om te kunnen winnen in de wereld van morgen.


Diepak Kasi

Persoonlijke vooruitgang
Diepak Kasi is een internationale Top trainer, die zijn sporen heeft verdiend binnen de organisatie van Tony Robbins. Hij heeft zich gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Diepak heeft een programma ontwikkeld om mensen te helpen hun leiderschapskwaliteiten en de kwaliteit van hun leven te verbeteren door hun werkelijke potentieel bloot te leggen zodat ze alles onder controle hebben op elk gebied binnen hun leven, zoals bijvoorbeeld carrière, gezondheid, relaties, financiën, etc. 
  

 

De rest van het programma bekijken en inschrijven? Klik op de 'inschrijven' -button.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners