LAST+CALL+EAS18%3A+13000m2+beursvloer%2C+CEO+Talks+en+kennissessies+met+Disneyland+en+Coca%2DCola
Nieuws

LAST CALL EAS18: 13000m2 beursvloer, CEO Talks en kennissessies met Disneyland en Coca-Cola

Van 25 t/m 27 september vindt Euro Attractions Show (EAS) plaats bij RAI Amsterdam; een allesomvattende bestemming voor professionals uit de leisure-, toerisme-, event-, entertainment- en attractiebranche. Met ruim 12.000 bezoekers, 5 beurshallen, 17 educatieve sessies en 80 uur aan workshops is er tijdens EAS 2018 voor iedereen wat te halen. Benieuwd naar het programma? Bekijk het aanbod, conferentieprogramma en schrijf je in!

Het creëren van een beleving is tegenwoordig niet voorbehouden aan attractieparken alleen, maar relevant voor allerlei vormen van vrijetijdsbesteding. Daarom is de beurs ook juist interessant voor vrijetijdsaanbieders en eventprofessionals! Zo spreken o.a. Noor Boukema (Coca-Cola), Erik Cosset (Disneyland Parijs), Sander van Stiphout (Amsterdam Arena) en Ellen Verburg (Wildlands) over uiteenlopende onderwerpen gerelateerd aan de vrijetijds-, entertainment- en eventbranche.

Het uitgebreide conferentieprogramma bestaat dit jaar uit educatieve sessies, workshops en CEO Talks. Sprekers zijn experts op hun vakgebied en komen van vooraanstaande parken en organisaties. Aan de orde komen o.a. de laatste trends en ontwikkelingen op het vlak van technologie, marketing en communicatie, eten en drinken, duurzaamheid, veiligheid, entertainment en parkbestedingen.

Een greep uit het aanbod:
- Let's talk trends
- Do you really need an app to WOW your guests
- When it gets personal...How to use your collected data smartly
- #Foodie - How attractions can incorporate food trends from all over the world to exceed guests' expectations and increase profits
- 51 Ways to Increase Secondary Spending
- Sustainable profits? The green and social road to effective and sustainable success.
- VR, AR, MR, XR, RR – What’s your reality of the future?
- Crazy about you? How to activate your fanbase to deal with ugly rumors, bad reviews, and good advice.
- The Big LOUD Marketing Debate

WIL JIJ HIER BIJ ZIJN? REGISTREER JE DAN NU! Wil je eerst nog wat meer informatie over het aanbod en het sprekersprogramma? Klik dan op onderstaande afbeeldingen voor de brochure.

 

WIL JIJ HIER BIJ ZIJN? REAGEER JE DAN NU! Wil je eerst nog wat meer informatie over het aanbod en het sprekersprogramma? Klik dan op bovenstaande afbeeldingen voor de brochure.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.