Laurent%2DPerrier+Pink+Party+strijkt+neer+in+Caffepc
Nieuws

Laurent-Perrier Pink Party strijkt neer in Caffepc

Na eerdere edities in wereldsteden als Londen, Moskou, Parijs en New York beleefde de Laurent-Perrier Pink Party afgelopen vrijdag haar première in Amsterdam.

De genodigde happy few uit de media en Amsterdam Oud-Zuid genoten op het terras van Caffepc aan de Amsterdamse PC Hooftstraat van Laurent-Perrier Rosé Champagne en luxury fingerfood. Onder de gasten onder meer Gallyon van Vessem en Maureen du Toit van SBS.

Gassan Diamonds voorzag alle champagneglazen van glimmende steentjes waarvan één exemplaar een echte briljant bleek. Goodiebaggirls.nl verzorgde de rijkelijk gevulde goodiebags van het evenement.

Loterij voor dance4life
Middels een loterij werd € 1000,- opgehaald voor dance4life; een organisatie die jongeren in de wereld mobiliseert om de strijd met Aids en HIV aan te gaan. Onder de verkochte loten werd een exclusieve magnumfles Laurent-Perrier Rosé en een rosé gouden Guy David horloge van Gassan Diamonds verloot. Mirjam Boom (dance4life): “Enorm bedankt voor jullie inzet en steun aan dance4life. Met het opgehaalde geld kunnen we dit jaar 20 jongeren opleiden en mobiliseren om zelf in actie te komen in de strijd tegen HIV en Aids!”

Organisatie
De Laurent-Perrier Pink Party is een initiatief van Kwast Wijninkopers, Caffepc en Perfect Concepts. Een nieuwe Pink Party staat alweer op de planning.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.