Leiden+Marketing+showt+eventmanagers+de+zakelijke+mogelijkheden
Nieuws

Leiden Marketing showt eventmanagers de zakelijke mogelijkheden

Leiden Marketing toonde met diverse partners de organisatoren in de congres- en evenementenbranche de vele mogelijkheden die Leiden biedt voor zakelijke evenementen.

Zestien evenementorganisatoren, regelmatige bezoekers van Eventbranche.nl, gingen onlangs aan de hand van Leiden Marketing op ontdekkingsreis door Leiden:

'Het programma bood een grote variëteit aan locaties, waaronder het Holiday Inn Hotel, Rijksmuseum van Oudheden, Stadsgehoorzaal en de Pieterskerk. De presentatie van Michel Buchner van LiveLAB over de bijzondere inzet van audiovisuele middelen bij evenementen was zeer inspirerend voor de evenementorganisatoren. Ook hebben de deelnemers kunnen ervaren hoe bijzonder Leiden vanaf het water is door twee korte rondvaarten. Leiden City Events verzorgde een rondleiding te voet waar onder meer het Gravensteen en de Latijnse school werden aangedaan. De dag werd in stijl afgesloten met een diner in de Pieterskerk', aldus Leiden Marketing.

Reacties
Dat de promotietour succes had, bleek wel uit de positieve reactie van de eventmanagers: 'Leiden staat nu op mijn lijstje genoteerd wat betreft de prachtige locaties’, aldus Evelyn van Maanen, Conference Officer Ministerie van Economische Zaken.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.