Lib%C3%A9ma+opent+nieuw+Event+Center+in+IJsselhallen
Nieuws

Libéma opent nieuw Event Center in IJsselhallen

Libéma opent 9 september de deuren van Zwolle Event Center. Het event center wordt geschikt voor meetings van 250 tot 3.500 gasten en zal als stand alone locatie, maar ook als locatie voor meetings die een spin-off zijn van een event in IJsselhallen Zwolle worden aangeboden.

Zwolle Event Center vindt onderdak in de huidige IJsselhallen. In de hallen blijven events mogelijk tot wel 7.000 personen.

Licht- en geluidsplan
Het Event Center gaat door een samenwerking met Heuvelman Sound & Vision en Stagelight, over een volledig licht- en geluidsplan beschikken en wordt daarmee een zogenaamde plug & play locatie. 'Dat wil zeggen dat we in feite alleen nog maar een knop hoeven om te schakelen voordat gasten een receptie, personeelsfeest of productpresentatie kunnen houden', zegt Eric Broekaart, directeur Sales van Libéma Beurzen & Evenementen.

Libéma speelt met het nieuwe event center in op de stijgende vraag naar kant-en-klare meetinglocaties. Broekaart: 'In Zwolle Event Center vinden gasten alles wat zij nodig hebben voor een meeting. Gasten hoeven dus niets te regelen op het gebied van aankleding. Door het licht- en geluidsplan en de keuze uit verschillende settings, kunnen we de ambiance aanpassen aan de wensen van de klant. Indien gewenst regelen we ook de catering en entertainment.'

Tweede plug & play
Zwolle Event Center is de tweede plug & play locatie in het aanbod van Libéma. Op het terrein van Autotron Rosmalen beschikt de aanbieder van locaties voor events al over Eventron. 

>> LIBEMA REAGEERT OP VRAGEN VAN EVENTBRANCHE.NL
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.