LiveSaving%3A+dinnershow+volgens+RIVM%2Dmaatregelen+in+Hart+van+Holland+en+Hal4
Persberichten

LiveSaving: dinnershow volgens RIVM-maatregelen in Hart van Holland en Hal4

DINNERSHOW - De hang naar ontmoeten naar samen zijn, wordt steeds sterker. Dat gevoel hadden ze bij Eventbureau.nl ook. Daardoor ontstond er een concept, met diverse partners, voor een RIVM-proof dinnershow. EventBranche.nl sprak met Robert de Vries en Bart van de Beek: 'Protocollen liggen klaar om prima binnen RIVM-richtlijnen evenementen te kunnen organiseren. Support de branche!'

De evenementenbranche is misschien wel de hardst getroffen branche tijdens de coronacrisis. Licht- en geluidsbedrijven, evenementenlocaties, cateraars, ticketingbedrijven, artiesten, decorbouwers, evenementenbureaus en artiestenbureaus, alles ligt stil! Maar deze creatieve branche slaat de handen ineen en komt deze zomer met een waanzinnige dinnershow met als doelstelling om alle betrokken partijen weer aan het werk te krijgen.

Almere, initiatiefnemer Bart van de Beek, eigenaar van evenementenbureau Eventbureau.nl, is klaar met de crisis. 'Als evenementenbranche worden wij enorm hard geraakt. Alle evenementen in 2020 zijn geannuleerd en er worden nauwelijks nieuwe events geproduceerd. Daarom, focussen wij ons op de consumentenmarkt, iedereen heeft ontzettend zin in een echt evenement i.p.v. een online webinair. Het is net als voor de coronacrisis; een complete avond uit met alles erop en eraan.' 

EventBranche.nl vroeg mede-intiatiefnemer Robert de Vries (Eventbureau.nl) 'Veel corporates en merken zullen heel terughoudend zijn met weer live ontmoeten en er is vaak een beleid om nog even niet te ontmoeten. Hoe slecht je die drempel?' En een tweede vraag: 'Dinnershow is vaak feestelijk, ik zie ook iets over een DJ, wordt het dan geen groot feest?' De Vries antwoordde met een video: 'Op evenementen waar goed aan de richtlijnen gehouden wordt, zijn maar weinig risico's'

 

LIVE SAVING

De dinnershow LiveSaving wordt op 2 locaties in Nederland worden gespeeld: Hart van Holland in Nijkerk of Hal4 in Rotterdam. Het event wordt volledig volgens de RIVM- maatregelen ingericht en er is maar ruimte voor maximaal 100 personen per avond.

Elke avond ander entertainment

Om zoveel mogelijk bedrijven in de eventbranche te helpen werken wij elke avond met andere partners qua entertainment. Er zijn zoveel artiesten en entertainment die allemaal werkeloos thuis zitten. Verloren talent, vind Bart van de Beek. “Het is toch doodzonde dat al die artiesten thuis niks zitten te doen? Wij geven iedereen een kans om te doen waar ze goed in zijn: Mensen entertainen!”

Een leuke avond en ook mensen helpen

Wat is er leuker dan tijdens een avond gezelligheid met je vrienden, familie of collega’s ook nog andere mensen te steunen? Alle opbrengst van de avonden gaat naar bedrijven binnen de eventbranche.

Tickets

Reserveer snel een arrangement in één van onze locaties. Laat je culinair verrassen en geniet van een live evenement. Tickets kosten 104 euro per ticket en zijn te boeken via Ticketpoint, een link naar de tickets en meer informatie op Eventbureau.nl.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.