Loco+Enzo+verzorgt+incentive+voor+bouwondernemers+naar+New+York
Nieuws

Loco Enzo verzorgt incentive voor bouwondernemers naar New York

Loco Enzo verzorgde een zesdaagse incentive naar New York voor 23 bouwondernemers met hun partner. Opdracht voor Loco Enzo: een programma dat nog lang zou heugen.

Een deel van de incentivegroep op het immense stadionscherm van de Yankees. Meer foto's

Roger Schreurs van Loco Enzo kijkt met voldoening terug naar de incentive. Zes dagen louter hoogtepunten in de Big Apple: designhotel op Timers Square,  een diner-buffet op de 49e etage in een draaiend restaurant, de stad verkennen met bus, metro, fiets en brandweerwagen. Van Musical tot bouwtechnische hoogstandjes en van gospel in de kerk tot honkbal in het Yankee Stadium (met de incentive groep op de grote beeldschermen)

Ground Zero
'Als klap op de vuurpijl op maandag naar de bouwplaats van Ground Zero. Daar hingen de heren bouwers aan de lippen van de projectontwikkelaar van deze historische plek. Vanuit Tower 7 de beste plek om Ground Zero te bekijken. Op de laatste dag nog een helitour over Manhattan en de watertaxi naar het Vrijheidsbeeld en daarna dor naar JFK. Loco Enzo zorgde ervoor dat het vliegverkeer weer werd hervat na een aswolk die de gemoederen in Europa een week bezig hield. In New York hadden we er geen last van, we genoten met volle teugen', aldus Schreurs.

Loco Enzo kreeg vanuit de organisatie vooral veel waardering voor de toegevoegde waarde en de bijzondere details. 'Zaken als tailor-made programmaboekje, welkomstgeschenk op de kamer, gepersonaliseerde menukaarten in alle restaurants en creditcardjes met programma en telefoonnummers werden als ‘zeer positief’ omschreven.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.