Maison+van+den+Boer+verkoopt+182%2E000+kroketten+op+een+evenement
Nieuws

Maison van den Boer verkoopt 182.000 kroketten op een evenement

Maison van den Boer verzorgde in opdracht van het ministerie van Economische Zaken van begin mei tot eind oktober de catering van het Nederlandse paviljoen op de World Expo in Shanghai.

Met méér dan 73 miljoen bezoekers overtrof deze editie al haar voorgangers. Met 8,5 miljoen bezoekers is Happy Street, het Nederlandse paviljoen, één van de best bezochte paviljoens van de gehele Expo.

Voor partycateraar Maison van de Boer een enorme opdracht en dus liegen de facts en figures er niet om:

- een totaal van 300 medewerkers waren actief
- drukste dag: 80.000 bezoekers
- 182.000 handgemaakte kroketten
- 83.000 porties friet
- 42.000 porties saté
- 67.000 stroopwafels
- 56.000 porties poffertjes 
- 36.000 stukken kaas

 

Maison van den Boer verzorgde de catering in VIP-lounge/restaurant De Kroon van het Nederlands Paviljoen. Hier werden enkele duizenden VIP-gasten, hoogwaardigheidsbekleders en leden van Het Koningshuis ontvangen om te genieten van heerlijke Hollandse specialiteiten met een Chinese ‘touch’. Daarnaast verzorgde Maison van den Boer de bijzonder vormgegeven publiekscatering. Samen met evenementenmarketingbureau De Vries en Partners GmbH en zusterbedrijf DVP China, die verantwoordelijk waren voor het totale venue management van het Nederlandse paviljoen, heeft Maison van den Boer het management gevoerd op food & beverage-service in het paviljoen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.