Maskim+Partycentrum+zet+zich+op+de+kaart+als+evenementenlocatie
Nieuws

Maskim Partycentrum zet zich op de kaart als evenementenlocatie

Maskim Partycentrum heeft in Westervoort en omgeving al een aardige naam op de particuliere feesten- en evenementenmarkt. Het partycetrum zit momenteel in een grote verbouwing om zich als evenementenlocatie op de zakelijke markt te richten.

Bij Maksim Partycentrum in Westervoort wordt momenteel intensief verbouwd en vergaand gerenoveerd. De werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang en lopen op schema voor de oplevering in september. Het uitgangspunt van de renovatie was te voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van milieu en geluidsbeperkende wetgeving. Bovendien was de technische installatie, het sanitair en klimaatvoorzieningen inmiddels sterk verouderd en voldeed niet meer aan de eisen die men mag stellen aan verantwoord gastheerschap.

'Er is een Event Manager aangenomen en een intern eventbureau opgericht onder de naam EventNed, die er voor moeten zorgen dat de zaal ook door de weeks (Nederlandse) bruiloften en zakelijke boekingen verwerft', aldus Joop Nefkens die leiding geeft aan het evenementenbureau. Bovendien zullen er meer publieksevenementen worden georganiseerd. De evenementenlocatie kan straks 800 gasten huisvesten.
 

Opening
Eind september zal er een zakelijke opening voor genodigden plaats vinden met aansluitend voor belangstellenden een open huis.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.