Mc+Air+houdt+open+huis
Nieuws

Mc Air houdt open huis

Tentenverhuurbedrijf Mc Air Verhuur houdt op donderdag 22 en vrijdag 23 april in Gorinchem open huis. Op deze dagen zal het bedrijfspand tussen 14.00 en 19.00 uur opengesteld zijn. Aardig om eens te zien hoe een toeleverancier in onze branche te werk gaat.

Mc Air Verhuur al jaren lid van de tentverhuur divisie (dé branchevereniging voor tentverhuurbedrijven) en sinds anderhalf jaar VCA gecertificeerd timmert naar eigen zeggen 'hard aan de weg waarbij kwaliteit het belangrijkste uitgangspunt is'.

Tijdens het open huis zal met een aantal vaste relaties een indruk worden gegeven van de  mogelijkheden binnen het bedrijf. 'Bezoekers kunnen zien dat er meer is dan alleen de verhuur van tenten. Vanuit eigen beheer worden de tenten/ evenementen voorzien van verwarming, stroomvoorziening, hekwerken, rijplaten en overige facilitaire zaken. Mc Air streeft naar een one stop shop moment op het gebied van facilitaire zaken', aldus Eelco de Wijk van Mc Air.

Tijdens de open dagen is de officiële Dakar motor van coureur Hans-Jos Liefhebber te zien. De door Mc Air Verhuur gesponsorde coureur zal deze dagen acte de precence geven om de bezoekers te vertellen over de barre dagen tijdens de Dakar rally maar vooral ook zijn mooie prestatie toelichten. Geïnteresseerd om te komen? info@mcair.nl
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.