Met+uw+medewerkers+en+relaties+naar+Soldaat+van+Oranje+%E2%80%93+De+Musical
Nieuws

Met uw medewerkers en relaties naar Soldaat van Oranje – De Musical

ADVERTORIAL - In de geschiedenis van het theater en de musical zijn er vrijwel geen voorstellingen die zichzelf iconisch mogen noemen. Soldaat van Oranje mag dat zonder blikken of blozen. De voorstelling neemt de bezoeker niet alleen mee door vaderlandse historie, maar is met de roterende zaal en het verrassende podium ook echt een beleving. Dus verras uw medewerkers en/of relaties met deze bijzondere voorstelling die onze geschiedenis op unieke wijze doorvertelt.

Op 30 oktober aanstaande is het precies zeven jaar geleden dat de voorstelling in première ging in de TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk. Sinds het begin in 2010 is elke voorstelling uitverkocht en inmiddels zagen meer dan 2,4 miljoen mensen de voorstelling.

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar tot en met 7 januari 2018. Reserveer snel uw compleet verzorgde arrangement in combinatie met eersterangs kaarten. BOOKX biedt arrangementen voor Soldaat van Oranje voor groepen aan vanaf  € 115,- (exclusief BTW). Deze arrangementen kunt u naar uw eigen wens invullen, zoals een teamactiviteit op het strand of een historische Soldaat van Oranje stadswandeling door Leiden. Voor meer informatie graag contact opnemen via: info@bookx.nl of 020 6 75 74 74.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.