Midden+Nederland+Events+komt+met+app+om+artiesten+te+boeken
Nieuws

Midden Nederland Events komt met app om artiesten te boeken

Evenementenbureau Midden Nederland Events uit Veenendaal heeft sinds 1 november 2010 haar website www.boekjeartiest.nl ook als telefoon applicatie beschikbaar.

Hiermee heeft Midden Nederland Events naar eigen zeggen als eerste evenementenbureau in de wereld een applicatie gemaakt die gratis via de iPhone app store of de Adroid market op een mobiele telefoon te downloaden is.

'Evenementenbureau Midden Nederland Events heeft een applicatie waarmee je via je mobiele telefoon gemakkelijk artiesten kunt zoeken en meteen prijzen, biografieën en foto’s bekijken. Heb je de artiest gevonden voor bijvoorbeeld een bruiloft of bedrijfsfeest, dan kun je deze gemakkelijk in optie nemen of zelfs direct vastleggen', aldus het bureau uit Veenendaal.

Mogelijkheden zijn eindeloos
Volgens het ICT bedrijf Genie ICT, dat deze applicatie gebouwd heeft, worden de mogelijkheden die apps geven nog niet volledig gebruikt. 'Wij zijn momenteel nog bezig met een aantal vernieuwende apps. De applicatie van boekjeartiest.nl wordt ook zeker verder uitgebouwd en we laten hem mee groeien in de nieuwste techniek', aldus Mustafa Gomaa van Genie ICT. 'Zo kun je straks ook muziek downloaden, video’s bekijken en recensies achterlaten. Ook moeten de agenda’s van de artiesten in de toekomst volledig online beschikbaar zijn. De mogelijkheden van apps zijn eindeloos.'

Verkrijgbaar
De mobiele applicatie van boekjeartiest.nl is te downloaden voor de Iphone via de app store en voor de overige smartphones via de android market.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.