Mister+Bobs+Party+Palace+neemt+afscheid
Nieuws

Mister Bobs Party Palace neemt afscheid

Martijn Veen is jarenlang het gezicht geweest van Bobs Party Palace. Hij neemt per 1 januari 2010 na 26 jaar afscheid van 'zijn' locatie.

 

n een email aan zijn relaties laat Martijn Veen weten 26 jaar lang met veel plezier bij Bobs Party Palace te hebben gewerkt, maar 'het werd voor mij tijd voor nieuwe uitdagingen en meer vrijheid'. Vanaf 1 januari a.s. zal de dagelijkse leiding van Bob’s in handen zijn van de Familie Martens. De directie is per mail bereikbaar op annet@bobs.nl of claudia@bobs.nl. Voor sales zaken kunt u vanaf 1 januari terecht bij het sales team van Bobs op receptie@bobs.nl, voor PR en marketingzaken bij Petra v.d.Linde, petra@bobs.nl , en inkoopzaken bij Peter Blankendaal, peter@bobs.nl.

In dezelfde mail kondigt Martijn Veen aan de eventbranche niet te verlaten. 'Mocht u nieuwsgierig zijn naar mijn plannen kijk dan op de site www.promoevents.nl . Vanuit dit bedrijf zal ik ook mijn grote relaties begeleiden (500+) met hun evenementen binnen Bob’s. Ik ben in 2010 te bereiken opmartijn@promoevents.nl

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.