Mood4Food+cateraar+Gouden+Giraffe+Event+Awards
Nieuws

Mood4Food cateraar Gouden Giraffe Event Awards

De catering van de Gouden Giraffe Event Awards 2020 op 6 april wordt verzorgd door een cateraar die bekend staat om het 'out of the box'-denken: Mood4Food. Duurzaamheid, flexibiliteit, professionaliteit en creativiteit met een persoonlijke touch staan bij het bedrijf voorop.

Een kritische doelgroep schrikt Driesse van de Weg, mede-eigenaar van Mood4Food niet af: ''Wij zien dat juist als een kans om deze groep gasten te verrassen. Wij zijn van mening dat wij bij de serieuze cateraars horen en dat willen we heel graag uitdragen en laten zien aan alle gasten van dit prestigieuze event", kijkt Van de Weg alvast vooruit naar de Gouden Giraffe Event Awards 2020, op maandag 6 april.

Onze duurzame insteek vinden wij een belangrijk onderdeel. Dat willen wij delen

Mood4Food is een persoonlijk bedrijf en dat merken de opdrachtgevers en partners ook. ''Er wordt hard gewerkt, maar er gaat geen dag of moment voorbij dat er niet gelachen wordt. En dat terwijl wij voor top-opdrachtgevers de mooiste en meest prestigieuze events mogen voorzien van catering. Het bedrijf bestaat dit jaar elf jaar en er is sindsdien nog niemand weg gegaan bij ons'', aldus Van de Weg. Daarnaast zet Mood4Food hoog in op duurzaamheid en werken zij samen met partners die er hetzelfde in staan. ''Onze duurzame insteek vinden wij een belangrijk onderdeel, dat wij willen delen. Wij serveren vaak vegetarisch of zelfs vegan, maar een verantwoord stukje vlees of vis serveren wij ook graag aan onze gasten.'' Mood4Food gebruikt afbreekbaar plastic, geen water uit flessen, maar gefilterd kraanwater en biologische en eerlijke producten. ''Zo zijn we dagelijks bezig om samen met onze opdrachtgevers en leveranciers bij te dragen aan een maatschappelijk verantwoorde samenleving.''

Binnenkort veel meer over Mood4Food, de cateraar van de Gouden Giraffe Event Awards 2020.

Meedoen aan de Gouden Giraffe Event Awards 2020? 

De deadline voor de inschrijving van een case is 20 maart 2020. Tot 1 februari 2020 is de early bird nog beschikbaar voor slechts 395,-.

>> Schrijf je nu in


 

>> Lees hier het artikel over de locatie van de Gouden Giraffe Event Awards 2020

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.