MOVE+verzorgt+alternatieve+troonrede+voor+FNV
Nieuws

MOVE verzorgt alternatieve troonrede voor FNV

MOVE organiseerde een opvallend evenement voor vakcentrale FNV, met veel media-aandacht en publieke belangstelling.

Onder grote publieke- en persbelangstelling presenteerde FNV gisteren haar “Visie op Nederland”. Willem-Alexander en Maxima (look-a-likes) togen in de gouden FNV caravan naar Het Plein in Den Haag. Daar bracht Willem Alexander de zogenaamde troonrede van het volk, hem aangereikt door Agnes Jongerius. Voor deze unieke PR-stunt riep FNV de professionele hulp in van MOVE uit Haarlem, bureau voor live marketing.

Alternatieve troonrede
Op Het Plein maakte een luxe accommodatie compleet met troon, oranje loper, lakeien en Koninklijke sier de stunt compleet. 'De opkomst van Willem Alexander en Maxima was hilarisch en statig tegelijk. Niet een gouden koets met paarden maar de eigen FNV caravan – dit keer compleet in goud met kroon – bracht het paar naar hun troon voor een dag. Aldaar sprak Willem Alexander voor de vaderlandse pers die massaal was toegestroomd', kijkt Bart Smulders van MOVE tevreden terug naar het opvallende evenement.

Samen delen
Hoewel de FNV nooit met een stemadvies komt, is er wel een toekomstvisie geschreven: ‘Visie op Nederland in 2025’. Dat staat vol uitgangspunten waaraan de komende bezuinigingen volgens de FNV moeten voldoen willen we nog een leefbare toekomst hebben. En om te kijken wat de politieke partijen willen is er een handige Standpuntenzoeker gemaakt.

PR stunt
MOVE tekende voor deze bijzondere productie, van uitwerking tot realisatie. Roos Exoo van MOVE: “Wij zijn gewend snel te schakelen en staan open voor gewaagde communicatie. Het totaalplaatje van gouden caravan tot de acteurs en look-a-likes en van de locatie tot de styling maakte deze stunt compleet.” De FNV stunt is ruim uitgemeten in de pers, zoals RTL Boulevard, Man bijt hond, Trouw, etc.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.