Mysterieuze+karavaan+maakt+opening+gloednieuwe+outlet+wereldkundig
Persberichten

Mysterieuze karavaan maakt opening gloednieuwe outlet wereldkundig

Amsterdammers en Haarlemmers zijn vorige week verrast door een bijzondere activatie in de binnenstad. Een opmerkelijke karavaan verscheen plots in de straten van deze steden. Het betrof een glanzend gouden Land Rover gevolgd door de gouden letters SUGAR. Op de laatste wagen pronkte een grote QR cube die het publiek verklapte wie de mysterieuze afzender van deze opmerkelijke guerrilla actie was.

 

Nieuwsgierige omstanders die de QR code scannen, komen erachter dat op donderdag 26 november de allereerste outlet van de randstad haar deuren opent. Op het SugarCity terrein in het nabij gelegen Halfweg, waar vroeger een suikerfabriek stond, is door het Spaanse Neinver het shopping walhalla Amsterdam The Style Outlets gerealiseerd. De mysterieuze karavaan is de eerste live kennismaking van Nederland met de gloednieuwe Amsterdam The Style Outlets. Het publiek maakte door het scannen van de QR code direct kans op geweldige prijzen ter ere van de officiële opening.

New Sugar, New You

Creative event agency ID310 ontwikkelde de opvallende activatie om de opening van Amsterdam The Style Outlets wereldkundig te maken. Met als extra uitdaging dat de merkactivatie geen mensen mocht samenbrengen, bedacht ID310 een mobiele guerrilla actie die perfect aansloot bij de marketingcampagne ‘NEW SUGAR, NEW YOU’. Met de gouden kenmerken uit de identity werd een markant decor geproduceerd die door hartje Amsterdam paradeerde. De sprankelende karavaan van ruim 18 meter lang heeft veel aandacht getrokken en leverde veel online zichtbaarheid op. Opdrachtgever Neinver kijkt dan ook terug op een zeer succesvolle merkactivatie die de juiste toon heeft gezet voor de toekomst. 

Amsterdam The Style Outlets

Amsterdam The Style Outlets bevindt zich naast station Halfweg-Zwanenburg en op slechts tien minuten met de trein van het centrum van Amsterdam. Op donderdag 26 november opent het outletcentrum haar deuren. Bijna 100 winkels met een exclusieve mix van internationale en Nederlandse topmerken bieden bezoekers een mooie, nieuwe winkelbeleving. 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.