Naarderbos+maakt+doorstart+als+evenementenlocatie
Nieuws

Naarderbos maakt doorstart als evenementenlocatie

Naarderbos is BACK! Per 1 april opent Naarderbos haar deuren! En nu met de volledige focus op bedrijfsevenementen. Karin Bouwmeester (DGA O-buro) pakt dit samen met haar collega Bianca Buis op. Na het faillissement van de vorige exploitant met wie zij als evenementenbureau regelmatig samenwerkte, bleven opdrachtgevers naar Naarderbos vragen. Toen zij in gesprek gingen met de eigenaren van het pand was een mooie samenwerking snel beklonken.

Belangrijk verschil en groot voordeel voor de evenementenmarkt is, dat nu de totale locatie, inclusief The Clubhouse, waar voorheen een restaurant gevestigd was, beschikbaar is voor evenementen. Alle 8 zalen met een totale oppervlakte van ruim 3000 m2, zijn nu apart én geschakeld te gebruiken. Dat biedt de mogelijkheid om ook grote gastengroepen te verplaatsen van de ene naar de andere zaal, wat vaak gebeurt bij evenementen. Daarnaast zit er nu een team dat ruim 20 jaar ervaring heeft met het bedenken en organiseren van evenementen. Hun kennis gaat verder dan de locatie alleen. Wanneer opdrachtgevers alles uit willen besteden wordt er nauw samengewerkt met O-buro. Dit alles, tezamen met de unieke ligging, maakt Naarderbos als evenementenlocatie uitermate geschikt voor congressen, beurzen, personeelsfeesten, teambuilding en familiedagen etcetera.

We werken nog hard aan de site, maar hij staat wel al online. Natuurlijk is de agenda al open en draait het salesteam op volle toeren. www.naarderbos.nlVoor meer informatie kun u contact opnemen met Bianca Buis 06-51466350 en/of Karin Bouwmeester 06-55132106

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.