Neptunus+bouwt+17%2E000+vierkante+meter+voor+bouwbeurs
Nieuws

Neptunus bouwt 17.000 vierkante meter voor bouwbeurs

’s Werelds grootste beurs voor de bouwbranche, de Bauma, vindt dit jaar van 19 t/m 25 april voor de 29e keer in München plaats. Neptunus ondersteunt de Bauma en vele exposanten met in totaal ruim 17.000 vierkante meter aan tijdelijke accommodaties.

De Bauma vindt iedere drie jaar plaats en wordt gezien als de leidende beurs voor de bouwsector. Opnieuw is er een toename in het aantal exposanten, waardoor de totale beursoppervlakte dit jaar vergroot is naar 555.000 vierkante meter. Met de Evolution van Neptunus beschikt de beurs over twee extra beurshallen met een oppervlakte van ieder 3.800 vierkante meter.

Daarnaast heeft Neptunus op het buitenterrein voor nog eens 20 exposanten een stand gebouwd. Een grote variëteit aan typen accommodaties werd hiervoor ingezet. Zo werden Etage-hallen en Galeria’s gebouwd, echter er werd vooral gekozen voor de Evolution, het semi-permanente gebouw van Neptunus. Voor nog meer ruimte werd in veel stands een praktische verdiepingsvloer gerealiseerd. Onder andere Hitachi, Caterpillar, Neuson Kramer, Terex en Atlas kozen voor Neptunus en het Evolution-concept.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.