Neptunus+bouwt+mee+aan+TheaterHangaar+in+Katwijk
Nieuws

Neptunus bouwt mee aan TheaterHangaar in Katwijk

De TheaterHangaar, die onlangs officieel geopend werd, is van oorsprong een vliegtuighangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg. Het publiek staat bij deze nieuwe locatie centraal. De theaterzaal draait van decor naar decor, begeleid door enorme projecties.

Voor de nieuwe musical Soldaat van Oranje werd een oude vliegtuighangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg volledig omgebouwd tot het nieuwe theater de TheaterHangaar. Neptunus realiseerde voor deze bijzondere musical en op deze bijzondere locatie een Evolution die als theaterfoyer en restaurant een wezenlijk onderdeel uitmaakt van deze nieuwe theaterlocatie.

Neptunus leverde voor deze nieuwe locatie een semi-permanente foyer met een oppervlakte van bijna 1.800 vierkante meter, en koppelde deze accommodatie aan de hangaar. Neptunus maakte hierbij gebruik van haar Evolution-concept, dat zich kenmerkt door de hoogwaardige uitstraling en eigenschappen. De hal is daarmee haast niet van een vast gebouw te onderscheiden.

Stefanie Stolp, projectleider theater bij Soldaat van Oranje: 'Bij Neptunus vonden we de constructie die we zochten. De stoere, stevige en stijlvol in te richten Evolution heeft een natuurlijke fit met het vliegveld en sluit perfect aan bij de stijl van de bestaande Hangaar. De Evolution heeft ons de mogelijkheid gegeven om van een semi permanente constructie een volwaardig theater te maken met alle bijbehorende voorzieningen waar bezoekers, zakelijke gasten en crew zich thuis zal voelen.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.