Neptunus+in+rijtje+met+Hema+en+Atag
Nieuws

Neptunus in rijtje met Hema en Atag

Neptunus, bedrijf in tijdelijke accommodaties, is op de derde plaats geëindigd in de race om de Piet Heyn SMA Award. Netpunus moest alleen Hema en Atag voor zich dulden.

De ondernemersprijs wordt toegekend aan Nederlandse ondernemingen die zich, in de traditie van zeevaarder en Luitenant-Admiraal Piet Heyn, met durf en visie onderscheiden in de markt. Volgens de jury heeft Neptunus zich zichtbaar onderscheiden in de markt op het gebied van innovatie en ondernemerschap. De prijzen zijn tijdens een speciaal georganiseerd galadiner in Huis ter Duin in Noordwijk uitgereikt.

Het is de tweede keer dat de Piet Heyn-prijs wordt uitgereikt door de Sales Management Association, de beroepsvereniging voor sales professionals die werkzaam zijn bij 700 bedrijven. De jury oordeelde dat Neptunus nationaal en internationaal een goede reputatie heeft op het gebied van innovatieve tijdelijke accommodaties. De jury roemde vooral de persoonlijke benadering van klanten en de flexibiliteit.

Erkenning
Dorrie Eilers, directeur van Neptunus: 'Het is natuurlijk geweldig om erkenning te krijgen voor goed ondernemerschap en innovatie. We blijven de komende jaren investeren in nieuwe typen accommodaties zodat wij onze klanten de beste tijdelijke accommodaties ter wereld kunnen bieden.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.