Neptunus+introduceert+Alure+Globe
Nieuws

Neptunus introduceert Alure Globe

Neptunus introduceert binnenkort haar nieuwste concept voor de evenementenmarkt: Alure Globe. Een internationale vakbeurs voor de fashionindustrie in Duitsland krijgt de primeur.

'Het nieuwe tenttype Alure Globe is een doorontwikkeling op de in 2007 geïntroduceerde ‘Alure’. Door het toepassen van horizontale wanden, een strakke vormgeving én het gebruik van hoogwaardige, ‘groene’ materialen, zette Neptunus een nieuwe trend op tentengebied. Het Alure-concept heeft zich bewezen als de alu-hal van de toekomst, en wordt nu verder uitgebreid met de Alure Globe; de bekende Alure als basis met een opvallend rond dak, wat de exclusieve uitstraling van het tenttype versterkt.'
 

Dorrie Eilers, directeur van Neptunus: “We begeven ons in een marktsegment waarin onze klanten naar vernieuwing blijven zoeken. De Alure had al een zeer vernieuwend design en vernieuwende technische eigenschappen, maar door het toepassen van het ronde dak, wordt dit nog eens versterkt.”

Voor het fashionevent levert Neptunus maar liefst 7 Alure Globe’s in verschillende afmetingen. Ook diverse Evolution-structuren worden voor de modebeurs gerealiseerd. Vele modemerken en ontwerpers presenteren hun nieuwste collecties in deze tijdelijke beurshallen met een totale oppervlakte van zo’n 4.000 vierkante meter.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.