Nieuw+evenementenbureau+Eventidge+zet+hoog+in
Nieuws

Nieuw evenementenbureau Eventidge zet hoog in

Eventidge is een jong, dynamisch en full service B2B-organisatiebureau op het gebied van bedrijfs-, mode-, marketing- en MVO-evenementen, dat streeft naar kwaliteitsbevor-dering binnen de eventbranche. Zo zet het evenementenbureau uit Waddinxveen zichzelf duideljk in de markt.

'Om dit te kunnen bewerkstelligen gaat Eventidge slechts de uitdaging aan wanneer er vertrouwen is tussen iedere samenwerkende partij', laat managing director Jennifer van Vuuren weten.

Jennifer van Vuuren: 'Voor ons gaat het er niet als voornaamste om winst te genereren. Wij werken vanuit onze passie en willen met onze concepten en producties een unieke toegevoegde waarde bijdragen aan het organisatieresultaat. Kwaliteit dat voortkomt vanuit onze mentaliteit en het vertrouwen tussen onze opdrachtgevers en leveranciers. Wij gaan alleen een toekomstige partnership aan als er vertrouwen van beide kanten is.
Eventidge heeft alles wat een jong organisatiebureau moet hebben, passie voor het vak, creativiteit voor de concepten, het vertrouwen voor een goede samenwerking en de volle aandacht voor de opdrachtgever. Gezamenlijk streven we naar kwaliteitsvolle evenementen.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.