OCEANDIVA+FUTURA+vaart+Harman+Consumer+Holland+langs+partners
Nieuws

OCEANDIVA FUTURA vaart Harman Consumer Holland langs partners

OCEANDIVA FUTURA vaarde begin oktober voor Harman Consumer Holland naar haar klanten in zeven steden in Nederland en België. Met het thema Enjoy the Sounds of Life benadrukte Harman de goede dingen in het leven.

'De OCEANDIVA FUTURA was de perfecte locatie voor het thema en een nieuwe manier om de partners van Harman te benaderen. Veelal gebruiken we 1 locatie in Nederland en op deze manier komen we echt naar onze klanten toe', aldus Harman Consumer Holland.

'Het schip werd letterlijk een verlengstuk van de showroom van het hoofdkantoor in Amsterdam. Er werd groots uitgepakt met de inrichting op het schip, maar ook met de goodiebags, de uitnodigingen, menukaarten en catering. Alle ruimtes op het schip zijn benut. Op het buitendek stonden zelfs een viertal luxeauto`s met daarin muziekinstallaties van de Harman Group. Het Lounge dek werd speciaal voor carfi en portable audio ingericht, terwijl de Centrale ruimte een aantal home cinema en stereo opstellingen huisvest', aldus de organisatie van OCEANDIVA.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.