Onderzoeksjournalist+Brenno+de+Winter+over+%28cyber%29risico%27s+en+kansen+internet+privacy
Nieuws

Onderzoeksjournalist Brenno de Winter over (cyber)risico's en kansen internet privacy

Brenno de Winter is onderzoeksjournalist en autoriteit op het gebied van cyber security, informatiebeveiliging en privacy. Hij onderzocht meer dan 2000 datalekken en schreef meerdere boeken, waarvan de meest recente 'Survivalgids voor de Digitale Jungle'. Tijdens EventBranche LIVE, op 5 juni, deelt hij zijn kennis en ervaringen uit de praktijk.

Als eventorganisator of als organiserend bedrijf verzamel je data, heb je een online aanmeldsite, en worden er mails verstuurd. Zonder dat je er al te veel bij nadenkt loop je een reëel risico. Tijdens EventBranche LIVE, op 5 juni bij SnowWorld Zoetermeer, laat De Winter zien waar de werelden van cyber security en internet privacy de eventbranche raken. Zo bespreekt hij de risico's maar ook de kansen. Wat kun je doen? Wat moet je doen? En hoe voorkom je ellende?

Aansluitend zal verzekeringsmakelaar Saskia Luyks van KLAP Evenementenverzekeringen dieper in gaan op aansprakelijkheid tijdens evenementen. Want wie is er nou verantwoordelijk als er een bezoeker op een evenement schade aanbrengt of misschien wel letsel oploopt? Luyks leert je alles over dit onderwerp aan de hand van tips en voorbeelden uit de praktijk.

Naast deze inhoudelijke sessies is ook Triple Double (winnaar Gouden Giraffe) aanwezig om bezoekers te inspireren met het Open NK Curling op Natuurijs. Een eventconcept waarmee een totaal onbekende sport op de kaart werd gezet, en met een klein budget zo'n 19 miljoen media impressies werden gerealiseerd. 

                                  AANMELDEN EVENTBRANCHE LIVE, 5 JUNI, SNOWWORLD ZOETERMEER

                                                      *Alles over cyberrisico's en internet privacy*
                                                                 *Aansprakelijkheid op events*
                                                      *Awardwinning eventbureau Triple Double*
                                               *Netwerk en geniet van catering uit eigen keuken*
                                                             *Ga de piste op: skieen of tuben*

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.