RAI Amsterdam heeft met nhow Amsterdam RAI een hotel op steenworp afstand

14-01-2020 - Zowel in Amsterdam als in de wereldwijde event,-reis- en hotelbranche werd er enthousiast uitgekeken naar de opening van nhow Amsterdam RAI. Op 10 januari is het tweede nhow hotel in Nederland geopend. General Manager Hermann Spatt verwelkomde persoonlijk de eerste gasten. Maurits van der Sluis COO bij RAI Amsterdam is langs gegaan om het team persoonlijk te feliciteren met deze mijlpaal.

nhow Amsterdam RAI is de nieuwe sociale en multiculturele hub van Amsterdam. Hermann Spatt legt uit: “Bij nhow vinden wij dat een hotel een bruisende hotspot moet zijn in een stad; een kruispunt van mensen, ideeën, kunst, gastronomie en culturele avonturen. Wij richten ons op zakelijke reizigers, toeristen en Amsterdammers. Het interieur design van het nu al iconische gebouw symboliseert de culturele smeltk

Foto RAI: feliciteert nhow Amsterdam RAI: vlnr Eline Deijs, Director Marketing & Innovation RAI Amsterdam, Hermann Spatt, General Manager nhow Amsterdam RAI en Maurits van der Sluis, COO RAI Amsterdam.

Multicultureel en multifunctioneel
nhow Amsterdam RAI heeft zes verschillende kamerdesigns en vier verschillende kamertypen. In de 650 hotelkamers en openbare ruimtes creëren invloeden uit de hele wereld een spannende mix van kleuren en patronen. Zes unieke kamerontwerpen zijn geïnspireerd op de zes richtingen waarnaar de hoeken van het gebouw wijzen: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest.

Headquarter hotel van RAI Amsterdam
Het hotel is perfect voor organisatoren, exposanten en bezoekers van nationale en internationale evenementen in RAI Amsterdam. Maurits van der Sluis, COO van RAI Amsterdam, voegt daaraan toe: “Als multiculturele hotspot zal het hotel de thuisbasis zijn voor organisatoren, exposanten en bezoekers van nationale en internationale evenementen. Hiermee versterkt RAI Amsterdam haar concurrentiepositie op de internationale beurs- en congresmarkt en voegt iets bijzonders toe aan de stad Amsterdam".

Komend jaar is nhow Amsterdam RAI al goed bezet vanwege de evenementen in de RAI. Van der Sluis licht toe; "Tijdens evenementen als als ISE (Integrated Systems Europe), Money2020, IBC( International Broadcasting Convention) en de internationale vakbeurs PLMA’s ‘World of Private Label’, maar ook tijdens congressen als het Cardiologen congres brengen wij veel gasten (exposanten en bezoekers) onder in het hotel”. 

Het hotel is een unieke locatie voor meetings en events, met negen verschillende ruimtes op de 23ste etage die een waanzinnig uitzicht over Amsterdam bieden. In de lounge op de eerste etage kunnen zowel internationale gasten als Amsterdammers werken en netwerken. THE ENTOURAGE GROUP lanceert op de bovenste verdieping op 91 meter hoogte een Kitchen & Bar en Lounge & Bar met een panoramisch uitzicht over de stad. Het hotel ligt op het RAI-complex, in de driehoek van de Europa Boulevard, de ringweg A10 en RAI Amsterdam. Schiphol Airport is tien minuten met de auto of trein en met de NoordZuid lijn sta je binnen 6 minuten op de Dam.

Uitbreiding van nhow in Noord Europa
Het is een bruisende start van 2020 voor Maarten Markus, Managing Director Northern Europe van NH Hotel Group: “We zijn tien dagen in het nieuwe jaar en openen dit jaar al ons tweede nhow hotel. nhow London opende op 2 januari en het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux, nhow Amsterdam RAI, volgde vrijdag 10 januari.  We leggen de lat hoog om gasten ervaringen met een twist te bieden, in dit geval letterlijk met het 91 meter hoge gebouw. Ik ben erg trots dat we zakenreizigers en toeristen twee splinternieuwe, buitengewone hotels kunnen aanbieden.”

Volgens planning zullen meer hotels van het lifestyle merk in de komende drie jaar worden geopend, waaronder nhow Brussels, nhow Frankfurt, nhow Hamburg en nhow Lima. Kijk hier voor meer informatie.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Kinly Rental B.V.

  Aankleden van uw evenementen met meer dan alleen audiovisuele ondersteuning? Daarvoor bent u bij Kinly aan het...
 2. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!
 3. Coby Verhuur BV

  Coby Verhuur verzorgt de volledige invulling van uw evenement m.b.t. meubilair en tapijt. Inclusief advies, verhuur,...
 4. WICC Hotel & Congres

  Hotel WICC staat mede dankzij de centrale ligging, landelijk bekend als de locatie bij uitstek voor alle soorten...
 5. Hangaar2

  Maak kennis met de evenementenlocatie Hangaar2 op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners