RAI+Amsterdam+organiseert+Event+Industry+Hackathon
Nieuws

RAI Amsterdam organiseert Event Industry Hackathon

BEURSGEBOUW - Op 31 oktober organiseert RAI Amsterdam de Event Industry Hackathon. In 24 uur gaan we 4 uitdagingen uit onze industrie hacken. Dit doen we met 8 teams die bestaan uit een mix van eventprofessionals, UX designers, ondernemers, studenten, software developers en meer. Doe jij mee met de Event Industry Hackathon? Er zijn nog 3 plekken beschikbaar voor collega’s uit de eventbranche.

Gebrek aan kennis over het onderwerp is geen belemmering. Het is juist een kracht om met jouw frisse blik te kijken naar de uitdagingen die spelen in onze branche. De teams worden begeleid door coaches die jou sturen en begeleiden in het proces. Verder leer je over design thinking, zijn er gave workshops en inspirerende keynotes gecombineerd met energizers en muziek. Deelnemers van een Hackathon zijn na afloop razend enthousiast en komen sneller tot inzichten in complexe vraagstukken. Hoe handig is dit voor jou dagelijkse werkzaamheden?

Waarom meedoen?

  •        Leer hoe je snel tot een gefundeerde oplossing komt.
  •        Stap uit je comfort zone
  •        Geneer veel goede ideeën in korte tijd.
  •        Breid je netwerk uit
  •        Help om onze eventbranche mooier te maken
  •        Het winnende team mag €2500,- doneren aan een goed doel naar keuze


De challenges zijn ingedeeld in 4 thema’s: Duurzaamheid, beleving, matchmaking en logistiek. De oplossingen worden beoordeeld door een zeer interessante jury die binnenkort bekend wordt gemaakt.

Wil je meedoen, of meer informatie?
Ga naar www.rai.nl/hackathon of stuur dan een mail naar welcome@rai.nl

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.