RAI Amsterdam zet vaste plug and play opstelling neer voor evenementen tot 1175 personen

29-07-2020 - BEURSGEBOUW - RAI Amsterdam verlaagt de drempel voor organisatoren en opdrachtgevers om weer evenementen te gaan organiseren, veilig en effectief en dan ook nog eens evenementen tot wel 1175 bezoekers in een volledige plug and play opstelling.

RAI Amsterdam bundelt voor dit The Stage is Yours-concept de krachten met Unlimited Productions, Mansveld Expotech en ACS. Samen presenteren zij een nieuw plug & play concept waarbij 1175 personen samen kunnen komen tijdens corporate evenementen, congressen en live-entertainment. 'Het inspirerende concept biedt beleving op maat en volgt hierbij de regels en richtlijnen die beschreven staan in het protocol RAI Amsterdam – Veilig, Verantwoord en Gastvrij en is daarmee ‘coronaproof’, laat RAI Amsterdam in een aankondiging weten.

Het concept omvat een kant-en-klare inrichting waar een organisator zo kan instappen. 'De zaal is sfeervol en biedt zitplekken met goed zicht op het podium. Daarnaast is er een professioneel podium, projectie en een solide licht- en geluidssysteem, inclusief technische begeleiding. Op- en afbouw is niet nodig.'

 

“Een goed eventconcept kent vele dimensies. Naast goede faciliteiten en inhoud zijn bijvoorbeeld stage design, een sfeervolle inrichting en – nu meer dan ooit - veiligheid essentieel voor de beleving. Met dit concept willen we organisatoren niet alleen ontzorgen, maar juist ook waarde toevoegen aan hun evenement, zodat zij een unieke beleving voor hun bezoekers kunnen neerzetten”, aldus Maurits van der Sluis, COO van RAI Amsterdam. “Dit concept is samen met onze partners ontwikkeld en neergezet. Ik ben daar trots op en ik kijk erg uit naar de eerste evenementen die hier plaatsvinden.”

 

Bart Roelen, COO van Unlimited Productions, licht toe: “Samen met de RAI en partners hebben we een set ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar is voor vele toepassingen zoals zakelijke evenementen, live shows en theatervoorstellingen. Met de standaard voorzieningen hangt er al een hele mooie set waar iedereen mee uit de voeten kan. We willen met dit concept de organisatoren van evenementen helpen om snel weer mooie evenementen in de RAI neer te zetten.”

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Jaarbeurs Event & Exhibition Centre

  Blije gezichten, tevreden bezoekers.
 2. Accuraat Verhuur

  Onze uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring zorgt voor een hoge klanttevredenheid!
 3. Losberger De Boer

  De Boer levert tijdelijke turnkey accommodaties voor evenementen en bedrijfstoepassingen op elke mogelijke locatie.
 4. Close

  Close is een mobiel communicatie & commerce platform voor live events. Wij verhogen de engagement met jouw bezoekers:...
 5. CORPUS Congress Centre

  CORPUS Congress Centre is ontstaan als onderdeel van CORPUS ‘reis door de mens’ en vormt samen met het naastgelegen...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners