SAVE+THE+DATE%3A+10+september+2020+The+Experience+Conference+2020+van+IDEA
Nieuws

SAVE THE DATE: 10 september 2020 The Experience Conference 2020 van IDEA

The Experience Conference is hét jaarlijkse inspiratie event van IDEA over de marketingkracht van live. Tijdens dit jaarlijkse inspiratie event brengen we verhalen en inspiratie die de marketingkracht van live onderstrepen. Voor iedereen die in het marketing- communicatie-, event- en merken-umfeld werkzaam is.

Het was de afgelopen tijd makkelijk om naar vroeger te verlangen. Naar de tijd dat live-events nog heel normaal waren. Dat je zomaar in de trein stapte. Je collega’s zag of je familie bezocht. Toch gaan we tijdens The Experience Conference 2020 juist niet achterom kijken. Vol veerkracht richten we onze blik vooruit om positieve plannen te smeden. Met creativiteit als dé aanjager van vooruitgang, want September is juist dé maand om nieuwe en frisse plannen te smeden.

Want als je je laat leiden door creativiteit, beland je vaak op unieke plekken. En dat is precies waar IDEA-bureaus voor staan: het creëren van unieke ervaringen die je – in welke vorm dan ook – samen live beleeft. Tijdens The Experience Conference 2020 op 10 september a.s. nemen we een deep dive in de wereld van veerkracht en creativiteit. Dat doen we tijdens een hybride event waar bijzondere sprekers hun kennis en levenslust delen. Waar Nederlandse live-iconen over hun best kept secrets vertellen.

Kleinschaliger, veel groter bereik
De opzet van The Experience Conference is dit jaar anders dan anders. Het kloppend hart van The Satellite Edition is een speciale eventlocatie. Alles wat daar gezegd en gedaan wordt zenden we door naar ruim vijftig IDEA-bureaus, waar onze leden en hun relaties het event samen live ervaren. Zo ontstaat een serie van satelliet-evenementen, elk met persoonlijke verhalen en persoonlijke ontmoetingen. Samen nieuwe stijl. En juist dat maakt The Experience Conference 2020 een perfect moment om het nieuwe eventseizoen op een energieke manier af te trappen.

Ook behoefte aan inspiratie en frisse inzichten op het gebied van live communicatie? Noteer dan de middag van 10 september alvast in je agenda. Klik hier voor informatie over programma én start registratie. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.