Save+the+date%3A+grootste+amusement%2D+en+entertainment+beurs+van+Europa
Persberichten

Save the date: grootste amusement- en entertainment beurs van Europa

Van 25 t/m 27 september vindt de Euro Attractions Show (EAS) plaats in RAI Amsterdam. EAS 2018 biedt haar bezoekers een eerste glimp van de nieuwste en aanstormende producten, services en technologieën in de industrie. Verdeeld over 5 beurshallen vinden de jaarlijks 12.000 leisure-, attractie- en entertainmentprofessionals een diversiteit aan exposanten (+500) in de breedste zin van het woord. Van decoratie, catering en fotografie tot camping faciliteiten en zelfs achtbanen.

Wie komen er
EAS 2018 is een allesomvattende bestemming voor professionals uit de vrije tijd-, amusement en entertainment branche, waaronder: leveranciers, fabrikanten, investeerders, ontwikkelaars en iedereen die zich met de wereldwijde amusementsgemeenschap wil bezighouden. Naar verwachting zullen meer dan 12.000 professionals uit branches als entertainment & events, cultuur & educatie, toerisme & hospitality, parken & attracties, aanwezig zijn.

Wat is er te halen
Naast de 500 exposanten, verdeeld over 5 hallen, bestaat het educatieve aanbod dit jaar uit een uitgebreid conferentieprogramma met 17 educatieve sessies en 7 diepgaande leerervaringen. Alle sessies, instituten, forums en rondleidingen worden geleid door marktleiders om u te helpen uw bedrijf te laten groeien, u te inspireren en uw carrière vooruit te helpen. Maak je klaar om geïnspireerd te worden!

SAVE THE DATE: EURO ATTRACTIONS SHOW
Wanneer: 25 t/m 27 september 2018
Waar: RAI Amsterdam
Meer informatie & tickets: klik hier

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.