Show+Equipment+presenteert+op+open+dag+MVV
Nieuws

Show Equipment presenteert op open dag MVV

Show Equipment presenteerde op haar drukbezochte open dag haar Maatschappelijk Verantwoorde Verlichting-werkwijze.

Tijdens de druk bezochte Open Dagen van Show Equipment in Hilversum konden de relaties kennis maken met de nieuwste trends op het gebied van audio, video, licht en geluid. Onder de noemer 'Een kijkje achter de schermen' had het audiovisuele bedrijf een ambiance gecreeerd, die avantgardistisch aandeed en waarin de nieuwste snufjes werden tentoongesteld.

Duurzaamheid
De nadruk van de presentatie lag op duurzaamheid; een opstelling van conventionele, CDM en LED verlichting gaf de grote verschillen weer in lichtsterkte en -kleur, warmteafgifte en energieverbruik. Show Equipment werkt sinds kort onder het motto: MVV, dat staat voor Maatschappelijk Verantwoorde Verlichting.

Een draadloos geluidssysteem werd geshowd en de New Modern Digital Dinner Table nam een prominente plaats in. Een DJ Booth gebouwd op prachtig gevormde vrouwenbenen trok de aandacht en Media Centrum Hilversum, een dochterbedrijf van Show Equipment, verzorgde het Vakantiejournaal op maat, waar de gasten hun eigen journaal konden laten maken, en liet live animatie zien. De ultra short videoprojectie tenslotte toonde, dat je nooit meer door het beeld hoeft te lopen tijdens een presentatie. En dat is voor de aandachtige kijker/luisteraar wel zo prettig.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.